foto

Stine Terp

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 Sikke et cirkus
2016 Klassefesten 3: Dåben
Ptáci nad průlivem
2014 Druhá šance
2013 Sex, drogy a daně
Střelec
2012 Svatba mezi citróny
2011 Třídní sraz
2007 Bojovnice

TV seriály

2017 Mercur (TV seriál)
2015 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (7)
2014 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
Tidsrejsen (TV seriál)
2011 Ti, co vraždí (TV seriál)
2009 Lulu & Leon (TV seriál)
2008 Album (TV seriál)
2006 Nynne (TV seriál)
2005 Jul i Valhal (TV seriál)
2003 Forsvar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace