foto

Haruhiko Kató

  • nar. 13.5.1975 (45 let)
    Nagoja, Aichi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Aian guranma (TV film)
2011 Another GANTZ (TV film)
Okudžó no aru apáto (TV film)
2009 Song for love
2007 Kučisake onna
Rjú ga gotoku: Gekidžóban
2005 Rofuto
2004 Lady Joker
2002 Aiki
2001 Kairo
2000 Another Heaven
1999 Tenši ni misuterareta joru
1996 Midori

TV seriály

2017 Čiisa na kjodžin (TV seriál)
2003 Keiji ichirô (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Cocorico Miracle Type (TV seriál)
2001 Love Story (TV seriál)
1999 Kanojo-tachi no jidai (TV seriál)
Over Time (TV seriál)
1998 Kami-sama mó sukoši dake (TV seriál)
1994 Ari yo Saraba (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky