foto

Adam Fogerty

  • nar. 6.3.1969 (49 let)
    Oldham, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Walk Like a Panther
2017 Gloves Off
2015 Legendy zločinu
2014 Plastic
Scintilla
Taking, The
2011 Love's Kitchen
2010 Velká fuška
2009 Monstrum z bažin
2007 Hvězdný prach
2006 Played
2005 Vnitřní nepřítel
2004 Dívčí válka
2001 Fotbal za mřížemi
2000 Fanoušci
Podfu(c)k
Zamřížovaná zahrada
1999 Blonde Bombshell, The (TV film)
1998 Nahoru a dolů
Tichý hlas
1997 Fixlování
Inkognito
Muž, který věděl příliš málo
1996 Odpískáno
1993 Danielle Steel: Buď otcem mého dítěte (TV film)
1992 Síla muže

TV seriály

2009 Jak běží život (TV seriál)
2006 The Slammer (TV seriál)
2003 Serious and Organised (TV seriál)
The Royal (TV seriál)
2002 Ultimate Force (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Queer as Folk (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
1995 Coogan's Run (TV seriál)
Hollyoaks (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace