foto

Rokuró Naja

  • nar. 20.10.1932
    Tokio, Tokyo, Japonsko
  • zem. 17.11.2014 (82 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Eiga Crayon Šin-čan: Gačinko! Gjakušú no Robo tó-čan
2013 Crayon Šin-čan: Bakauma! B-kjú Gourmet Survival Battle!!
2012 Eiga Crayon Šin-čan: Araši o jobu! Ora to učú no Princess
Eureka Seven Ao: Jungfrau no hanabanatači
Fuse teppó musume no torimonočó
Puka puka Juju
2011 Kjokugen daššucu ADV: Zennin šibó Death
2010 Mudazumo naki kaikaku: The Legend of Koizumi
Učú Show e jókoso
2009 Eiga Crayon Šin-chan: Otakebe! Kasukabe jasei ókoku
Eiga Layton kjódžu to eien no utahime
2008 Batman - Gothamský rytíř
Eiga Crayon Šin-čan: Čó araši o jobu kinpoko no júša
2007 Prázdniny s vodníčkem Kúem
2006 Eiga Crayon Šin-čan: Densecu o jobu odore! Amigo!
Gekidžóban Naruto: Daikófun! Mikazukišima no Animal Panic datteba jo
Žezelotebon
2005 Eiga Crayon Šin-čan: Densecu o jobu buriburi sanpunpokkiri daišingeki
Hoshi ni Negai Wo (TV film)
Karas
2004 Nitaboh: Tsugaru shamisen shiso gaibun
2003 Crayon Šin-čan: Araši o jobu eikou no Jakiniku Road
2002 Crayon Šin-čan: Araši o jobu appare! Sengoku daikassen
Mahó no Star Magical Emi: Kumo hikaru
Space Pirate Captain Herlock: Outside Legend – The Endless Odyssey
2001 Crayon Šin-čan: Araši o jobu mórecu! Otona teikoku gjakušú
Sekai meisaku gekidžó kankecu ban: Nanacu no umi no Tico (TV film)
2000 Grandeek: The Alternative
1999 Crayon Šin-čan: Bakuhacu! Onsen wakuwaku daikessen
1998 Eiga Crayon Šin-čan: Dengeki! Buta no hizume daisakusen
Ultra njan 2: Happy daisakusen
1997 Crayon Šin-čan: ankoku tamatama daicuiseki
1996 Eiga Crayon Šin-čan: Henderland no daibóken
Shamanic Princess
1995 Eiga Crayon Šin-čan: Unkokusai no jabó
1994 Crayon Šin-čan: Buriburi ókoku no hihó
Kizuna
1993 Crayon Šin-čan: Action Kamen vs Haigure maó
1992 Giant Robo The Animation: Čikjú ga seiši suru hi
Lupin sansei: Russia yori ai o komete (TV film)
1991 Arslan senki
Miracle Psychicer Seizan
Neko neko fantasia
1990 Sol Bianca
1989 Mandalaja no Rjóta: Kukidani onsen enšó sódótan
1988 Ginga eijú densecu
Kikó rjóhei Mellowlink
Kudžakuó
Saint seija: Šinku no šónen densecu
1986 Ginga tansa nisenhjakunen: Border Planet (TV film)
Mahó no Star Magical Emi: Semišigure
Pro Golfer Saru: Super Golf World e no čósen!!
1985 Fairy Princess Minky Momo: Jume no naka no rondo
1984 Čikjú monogatari: Telepath 2500
1983 Ocuki-sama to ódžo
1979 Kaitó Lupin: 813 no nazo (TV film)
1974 Urikupen kjúdžotai

TV seriály

2014 Sidonia no kiši (TV seriál)
2012 Eureka Seven Ao (TV seriál)
2010 Densecu no júša no densecu (TV seriál)
Durarara!! (TV seriál)
Sedm zlotřilců z cely 206 (TV seriál)
Yosuga no Sora (TV seriál)
Šinrei tantei Jakumo (TV seriál)
2009 Fullmetal Alchemist: Bratrství (TV seriál)
Guin Saga (TV seriál)
Tatakau šišo: The Book of Bantorra (TV seriál)
Umi monogatari: Anata ga itekureta koto (TV seriál)
2008 Bónen no Xamdó (TV seriál)
Nogizaka Haruka no himicu (TV seriál)
2007 Kaze no šódžo Emily (TV seriál)
Mokke (TV seriál)
2006 Muteki Kanban Musume (TV seriál)
2005 Black Cat (TV seriál)
Džinki: Extend (TV seriál)
Gallery Fake (TV seriál)
2004 Kannazuki no miko (TV seriál)
2003 Avenger (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
2002 Asobot senki gokú (TV seriál)
Patapata hikósen no bóken (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
Ó dorobó Jing (TV seriál)
2001 Adžimu: Kaigan monogatari (TV seriál)
Hikaru no go (TV seriál)
Noir (TV seriál)
2000 Dokidoki densecu: Mahódžin Guru guru (TV seriál)
Hidamari no ki (TV seriál)
1999 One Piece (TV seriál)
Červánek (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
Rekka no honó (TV seriál)
1996 YAT anšin! Učú rjokó (TV seriál)
1995 Džúni senši bakurecu Eto Ranger (TV seriál)
1994 Tico a přátelé (TV seriál)
1992 Crayon Šin-čan (TV seriál)
1991 Anime Himicu no hanazono (TV seriál)
Čiisana obake Ačči, Kočči, Sočči (TV seriál)
1989 Jungle taitei (TV seriál)
Kidó keisacu Patlabor (TV seriál)
Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál)
1988 Hello! Lady Lynn (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)
1986 Maison ikkoku (TV seriál)
Saint seija (TV seriál)
1985 Mahó no star magical Emi (TV seriál)
1982 Mahó no princess Minky Momo (TV seriál)
Space Cobra (TV seriál)
1980 Ašita no Joe 2 (TV seriál)
Tondemo senši Muteking (TV seriál)
1979 Tóši Gordian (TV seriál)
1978 Mirai šónen Conan (TV seriál)
1977 Wakakusa no Charlotte (TV seriál)
1973 Samurai Giants (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Jú jú hakušo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace