foto

Everett Greenbaum

  • nar. 20.12.1919
    Buffalo, New York, USA, New York, USA
  • zem. 11.7.1999 (79 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Mouse, a Mystery and Me, A (TV film)
1986 Return to Mayberry (TV film)
1984 W*A*L*T*E*R (TV film)
1969 Angel in My Pocket
1968 The Shakiest Gun in the West
1967 The Reluctant Astronaut
1966 Out of Sight
The Ghost and Mr. Chicken
1964 Dobrý soused Sam

TV seriály

1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
1981 Love, Sidney (TV seriál)
1980 United States (TV seriál)
1978 M*A*S*H (TV seriál)
Volaní pošty potřetí (S06E21)
'Vůně' hudby (S06E16)
1977 Lou Grant (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Winchesterovy nahrávky (S06E06)
Kdo se směje naposled (S06E04)
Střídání stráží (2) (S06E02)
další epizody (6)
1976 M*A*S*H (TV seriál)
Plukovníkův kůň (S05E12)
Poručík Radar O'Reilly (S05E05)
Stěhování 2 (S05E02)
další epizody (5)
1975 M*A*S*H (TV seriál)
Drahá mami (S04E17)
Znovu volání pošty (S04E15)
Drahá Peggy (S04E11)
další epizody (11)
1974 M*A*S*H (TV seriál)
Alkoholici (S03E09)
Život s Otcem (S03E08)
Generál za úsvitu (S03E01)
1973 Girl with Something Extra, The (TV seriál)
Love Thy Neighbor (TV seriál)
Needles and Pins (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
1971 Chicago Teddy Bears, The (TV seriál)
Jimmy Stewart Show, The (TV seriál)
New Andy Griffith Show, The (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1965 Hank (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 Ensign O'Toole (TV seriál)
1961 The Gertrude Berg Show (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
1957 How to Marry a Millionaire (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
1952 Mister Peepers (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

TV pořady

1964 The 36th Annual Academy Awards (TV pořad)
1954 The George Gobel Show (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1993 Na útěku za průšvihem
1966 The Ghost and Mr. Chicken

TV seriály

1997 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Butter Shave (S09E01)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
Second Time Around (S01E05)
1992 On the Air (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky