foto

Diana Patrick

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 The Night Digger

TV seriály

1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Otec Brown (TV seriál)
Oheň z nebes (S05E14)
Hříchy těch druhých (S05E11)
2015 Otec Brown (TV seriál)
Zpovědní tajemství (S03E14)
Ráj zlodějů (S03E13)
2013 The Dumping Ground (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
1997 Wavelength (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
London Bridge (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Rides (TV seriál)
1990 Debut on Two (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace