foto

Aaron Yoo

  • nar. 12.5.1979 (39 let)
    New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Yoo sa narodil v East Brunswick, New Jersey kórejským rodičom. V roku 2001 vyštudoval univerzitu v Pensylvánii, kde bol člen Sigma Nu Fraternity.

V roku 2007 hral kamaráta hlavnej postavy v thrilleri Disturbia. V roku 2008 si zahral vo filme 21 s Jimom Sturgessom, ďalej vo filmoch Nick and Norah's Infinite Playlist, The Wackness a Labor Pains. V roku 2009 si zahral v horore Friday the 13th.

Yoo hral tiež postavu Hestona v komédii Rocket Science. Kritik Rory Liston ho opísal ako "jednu z najlepších postáv tohoto desaťročia" a za "inšpirujúce zobrazenie emócií, ktoré odrážajú ázijské komunity v Amerike".

619REY619

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zabít Gunthera
2015 Demonic
Everything Before Us
Someone Else
2014 Kid Cannabis
2012 She Wants Me
2009 Gamer
Pan Dokonalý
Pátek třináctého
Šéfe, jsem v tom!
2008 Bláznovství
Oko bere
Rande na jednu noc
2007 Americká kratochvíle
Debatéři
Disturbia
2005 Things That Go Bump in the Night
2004 The Franklin Abraham

TV seriály

2017 StartUp (TV seriál)
Soul Proprietor (S02E10)
Growth Hacking (S02E07)
Liabilities (S02E06)
další epizody (6)
2016 StartUp (TV seriál)
Recapitalization (S01E10)
Hostile Takeover (S01E09)
Pro Rata (S01E08)
další epizody (4)
2015 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Crooked Clubber (S01E20)
Černá listina (TV seriál)
Krmič Trolů č.38 (S03E01)
2014 Lidé zítřka (TV seriál)
Son of Man (E22)
Kill Switch (E21)
A Sort of Homecoming (E20)
další epizody (13)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
Death's Door (E09)
Thanatos (E08)
Limbo (E07)
další epizody (9)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Pravda vyjde najevo (S14E16)
2006 Love Monkey - Hoch se zlatým uchem (TV seriál)
The Bedford Diaries (TV seriál)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Dluh (S06E02)
2000 Ed (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace