foto

İlhan Şeşen

  • nar. 18.6.1948 (71 let)
    Manisa, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tatlı Şeyler
2016 Propaganda 2
Saklambaç (TV film)
2015 Sakli
The Yetimler
2014 Asla Vazgeçme
2011 Anadolu Kartallari
2002 Mumya Firarda
1996 Aşk Üzerine Söylenmemiş Herşey

TV seriály

2016 Aşk Yalanı Sever (TV seriál)
2015 Milat (TV seriál)
2014 Paramparça (TV seriál)
2013 Görüş Günü Kadınları (TV seriál)
2012 Hayatımın Rolü (TV seriál)
2011 Bir Günah Gibi (TV seriál)
2010 Gönülçelen (TV seriál)
2007 Annem (TV seriál)
Şöhret Okulu (TV seriál)
2004 Aliye (TV seriál)
Çocuğun Var Derdin Var (TV seriál)
2003 Mühürlü Güller (TV seriál)
2002 Bir Tatlı Huzur (TV seriál)
2001 Cesur Kuşku (TV seriál)
Yeditepe İstanbul (TV seriál)
1995 Reyting Hamdi (TV seriál)

Video kompilace

1986 İçinden Tramvay Geçen Şarkı (video kompilace)

Skladatelská filmografie

TV seriály

2003 Mühürlü Güller (TV seriál)
1994 İnce İnce Yasemince (TV seriál)

Video kompilace

1988 Piknik (video kompilace)

Host

TV pořady

1991 Laf Lafı Açıyor (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky