foto

Marsh Hendry

  • nar. 14.11.1919
    California, USA
  • zem. 6.8.1995 (75 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1983 Shooting Stars (TV film)
1976 Pony Express Rider
1975 Against a Crooked Sky
Huckleberry Finn (TV film)
1973 Ryzáček (TV film)
1968 Jen se nikdy nenudit
1967 Dobrodružství Bullwhipa Griffina
Monkeys, Go Home!
1962 Geronimo
1944 Když jsi odešel

TV seriály

1992 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Mickey Daytona (S05E22)
Člověk nikdy neví (S05E15)
Bouřlivá doba - 2. část (S05E14)
1991 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Dva různé světy (S05E06)
Náhrdelník (S04E23)
Udělal bych cokoliv (S04E20)
další epizody (4)
1990 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Tak to celé odvoláme (S04E11)
Sbohem (S04E09)
Můj malý Bill (S04E06)
další epizody (8)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Moje skvělá hodina (S03E09)
Všechno záleží na tobě (S03E06)
Mám oči jenom pro tebe (S03E01)
1987 Frank's Place (TV seriál)
1982 Herbie, the Love Bug (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1977 Space Academy (TV seriál)
1971 Monty Nash (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
1962 Saints and Sinners (TV seriál)
1959 Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Love That Jill (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Leave It to Beaver (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
1955 Screen Directors Playhouse (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1953 Private Secretary (TV seriál)
Where's Raymond? (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
I Married Joan (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky