foto

Naoki Imamura

  • nar. 9.7.1973 (46 let)
    Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Sókó kihei Votoms: Gen'ei hen
2008 Saint seija: Meió Hades – Elysion hen
2006 Kidó senši Gundam SEED C.E. 73 Stargazer
2005 Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Hoši o cugu mono
Meitantei Conan: Hjóteki wa kogoro! Šónen tanteidan Maruhi čósa
2004 Crayon Šin-čan: Araši o jobu júhi no kasukabe Boys
Hidžikata Tošizó: Širo no kiseki
Kidó senši Gundam MS IGLOO: Ičinen sensó hiroku
2003 Saint seija: Meió Hades džúnikjú hen
2002 Blue Gender - Zrozen k boji
Higan

TV seriály

2014 Abarenbó rikiši!! Macutaró (TV seriál)
2011 Kamisama Dolls (TV seriál)
2010 SD Gundam sangokuden: Brave Battle Warriors (TV seriál)
2008 Kurozuka (TV seriál)
2007 Les Miserables: Šódžo Cosette (TV seriál)
Moonlight Mile: 1st Season - Lift Off (TV seriál)
Moonlight Mile: 2nd Season - Touch Down (TV seriál)
Shining Tears X Wind (TV seriál)
2006 Ajakaši: Japanese Classic Horror (TV seriál)
Ring ni kakero 1: Ničibei kessen hen (TV seriál)
2005 Gun x Sword (TV seriál)
2004 Area 88 (TV seriál)
Jumeria (TV seriál)
Kidó senši Gundam Seed Destiny (TV seriál)
Onmjó taisenki (TV seriál)
2003 Firestorm (TV seriál)
Sonic X (TV seriál)
Šucugeki! Machine Robo Rescue (TV seriál)
2002 Kanon (TV seriál)
Tenši na konamaiki (TV seriál)
2001 Mahó senši Louie (TV seriál)
1999 Kamikaze kaitó Jeanne (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
Seihó tenši Angel Links (TV seriál)
Sore juke! Učú senkan Jamamoto Jóko (1999) (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Cardcaptor Sakura (TV seriál)
Lodoss tó senki: Eijú kiši den (TV seriál)
Mamotte shugogetten! (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace