foto

Fudžiko Fudžio A

  • nar. 10.3.1934 (85 let)
    Himi, Toyama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1990 Fudžiko Fudžio A no Mumako (TV film) - komiks
1989 Warau Salesman - komiks
1988 Ultra B: Black Hole kara no dokusaiša BB!! - komiks
1987 Pro Golfer Saru: Kóga hikjó! Kage no ninpó golfer sandžó! - komiks
1986 Pro Golfer Saru: Super Golf World e no čósen!! - komiks
1985 Nindža Hattori-kun plus Perman: Nindža kaidžú Džippó tai Miracle tamago - komiks
1983 Nindža Hattori-kun: Ninnin furusato daisakusen no maki - komiks
Perman: Birdman ga jattekita!! - komiks
1982 Kaibucu-kun: Demon no ken - komiks
Nindža Hattori-kun: Ninnin ninpó enikki no maki - komiks
1981 21 Emon: Učú e iraššai! - komiks
Doraemon: Boku, Momotaró no nanna no sa - komiks
Doraemon: Nobita no učú kaitakuši - komiks
Kaibucu-kun: Kaibucu Land e no šótai - komiks

TV seriály

2017 Warau Salesman New (TV seriál) - komiks
1992 Sasurai-kun (TV seriál) - komiks
1989 Biriken nandemo šókai (TV seriál) - komiks
Parasol Henbé (TV seriál) - komiks
1988 Biriken (TV seriál) - komiks
1987 Ultra B (TV seriál) - komiks
1985 Obake no Q-Taró (TV seriál) - komiks
1981 Nindža Hattori-kun (TV seriál) - komiks
1980 Kaibucu-kun (TV seriál) - komiks
1965 Obake no Q-Taró (TV seriál) - komiks

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky