foto

Rob Gilmer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Svatební zvony (TV film)
2011 Dokonalá prozíravost (TV film)
2009 Detektivní dovolená (TV film)
2007 Vražedné vize (TV film)
2002 Zákon: porušen
2000 Mimo čas (TV film)
Murder in the Mirror (TV film)
1998 The Cowboy and the Movie Star (TV film)
1996 Plačící dítě (TV film)
1995 Deadly Love (TV film)
Hart a Hartová: Tajemství srdce (TV film)
1994 Smrt na počkání (TV film)
1992 Láska může zabíjet (TV film)
Maid for Each Other (TV film)
1991 Love and Curses... And All That Jazz (TV film)
Poslední trumf (TV film)
1990 Jury Duty: The Comedy (TV film)

TV seriály

2007 Painkiller Jane (TV seriál)
2002 Beware of Dog (TV seriál)
2000 Lovci pokladů (TV seriál)
Posedlost (S01E20)
Život po životě (S01E13)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
Záhada labyrintu (S01E10)
Zlatá rukavice (S01E06)
Bezhlavá jeptiška (S01E03)
1996 The Burning Zone (TV seriál)
1994 Pod ochranným dohledem (TV seriál)
Robocop (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Matrix (TV seriál)
1991 Noční let (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1984 Hawaiian Heat (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Ať jsem to já (S02E20)
Hadí tlama (S02E19)
Goliášův návrat (S02E17)
další epizody (4)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Pomoc v nouzi (S02E11)
Duše bez těla (S02E08)
Goliáš (S02E01)
Magnum (TV seriál)
Malej divočák (S03E21)
40 let po Sand Islandu (S03E18)
Dokud nás smrt nerozdělí (S03E17)
1982 Chicago Story (TV seriál)
The Devlin Connection (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
Musíš chtít i sama (S03E12)
Téměř doma (S03E11)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky