foto

Michael Laskin

  • nar. 3.4.1951 (69 let)
    Duluth, Minnesota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chicanery
Dark West
2016 Don't Knock the Hustle
Killer Coach
Sensitivity Training
This Is Me
2015 Painted
2014 Atwill Web Series
2013 Go for Sisters
2011 Zkus mě rozesmát
2006 Úkladná vražda
2001 Smrt nečeká
2000 Nahoru, dolů
1999 Jezero zapomnění
Černá Carmen Dorothy Dandridge (TV film)
1998 Případ z Poodle Springs (TV film)
Winchell (TV film)
1997 Tanec na vlnách
1996 Alf versus U.S. Army (TV film)
Intimní detaily
Muž, který dopadl Eichmanna (TV film)
Norma Jean a Marilyn (TV film)
Zmizení Kevina Johnsona
1995 Tři přání
1994 Angie
Attack of the 5 Ft.2 Women (TV film)
Jednou za život (TV film)
Skandální odhalení
Velký závod
1992 Pusinky už nekupuji
Skutečný život v Belle Reve
1991 Peníze jiných
1990 Švindlíři
1989 Osudné následky (TV film)
1988 Osm mužů z kola ven
Perfektní úder (TV film)
Sedmé znamení
1987 Nights in White Satin
1986 Long Time Gone (TV film)
1985 Death in California, A (TV film)
Dokonalí
Kids Don't Tell (TV film)
Maxie
Promises to Keep (TV film)
1984 It Came Upon the Midnight Clear (TV film)
Satan's Touch
1982 Personals, The

TV seriály

2019 Sedmilhářky (TV seriál)
Konec světa (S02E03)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Should I Stay or Should I Go? (S02E04)
2007 Médium (TV seriál)
Second Opinion (S03E13)
2006 Prescriptions (TV seriál)
2005 Related (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
We Interrupt This Program (E08)
Správná pětka (TV seriál)
I Give Up (S04E16)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Brooklyn South (TV seriál)
Total Security (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Millennium (S08E20)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Quack Pack (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
The Twisted Tales of Felix the Cat (TV seriál)
1994 Klíšťák (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Up on the Roof (S01E12)
Odpadlík (TV seriál)
Reno u soudu (S03E02)
1993 Dave's World (TV seriál)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Detektiv Duck (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Příběhy ze života (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Doogie the Red-Nosed Reindeer (S01E13)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
TV 101 (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
School's Out (S02E22)
1987 Fraggle Rock (TV seriál)
J.J. Starbuck (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Our House (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Crazy Like a Fox (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Rituals (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky