foto

Birthe Lyngsøe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2009 Kletba vikingské čarodějky
2007 Zlato z Valhally
2000 Find dig selv (TV film)
1991 Den store badedag
Høfeber
1990 Manden der ville være skyldig
Springflod
1989 Dansen med Regitze
1988 Eminy stíny
Mord i Paradis
The Girl in a Swing
Ved vejen
1987 Babettina hostina
Negerkys og labre larver
Peter von Scholten
1986 Take It Easy
Vlk u dveří
1985 Den kroniske uskyld
Elise
1984 Midt om natten
Tukuma
1983 Der er et yndigt land
Křehké pouto
1982 Obrazy osvobození (studentský film)
1978 Hør, var der ikke en som lo?
1977 Skytten
1976 Sømænd på sengekanten
1972 Motorvej på sengekanten
Rektor på sengekanten
1971 Med kærlig hilsen
Tandlæge på sengekanten
1970 Mazurka på sengekanten
1969 Pigen fra Egborg
1967 Min kones ferie
Min søsters børn på bryllupsrejse
Smukke-Arne og Rosa
1966 Dyden går amok
Min søsters børn
Soyas en tagsten i ho'det
1965 En ven i bolignøden
Passer passer piger
Sytten
1964 Alt for kvinden
Fem mand og Rosa
1963 Frøken Nitouche
Støv for alle pengene
1962 Det støver stadig
Han, Hun, Dirch og Dario
Venus fra Vestø
1961 Støv på hjernen

TV seriály

2019 Badehotellet (TV seriál)
En ny begyndelse (S06E06)
Soldaten (S06E05)
Nye planer (S06E04)
další epizody (6)
2018 Badehotellet (TV seriál)
En kærlighedshistorie (S05E06)
Besøg sydfra (S05E05)
Hugormen (S05E04)
další epizody (6)
2017 Badehotellet (TV seriál)
Til salg (S04E07)
Skybrud (S04E06)
Ikke lutter lagkage (S04E05)
další epizody (7)
2016 Badehotellet (TV seriál)
Fodspor fra havet (S03E07)
Kortene på bordet (S03E06)
Stauning (S03E05)
další epizody (6)
2015 Badehotellet (TV seriál)
Amandas gæster (S03E01)
Stormen (S02E07)
Sandhedens time (S02E06)
další epizody (8)
2014 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Badehotellet (TV seriál)
Stormen raser (S01E04)
Fatale følger (S01E03)
Herrebesøg (S01E02)
2013 Badehotellet (TV seriál)
En sommer ved Vesterhavet (S01E01)
2012 Vánoční hvězda (TV seriál)
2008 Livvagterne (TV seriál)
2005 Krøniken (TV seriál)
Del 15, 1962 (S02E05)
Del 14, August 1961 (S02E04)
Del 12, 1958 (S02E02)
2003 Forsvar (TV seriál)
2000 Pavouk (TV seriál)
1999 Morten Korch - Ved stillebækken (TV seriál)
1997 Království (TV seriál)
Pandæmonium (S02E04)
Gargantua (S02E03)
Trækfugle (S02E02)
další epizody (4)
1996 Bryggeren (TV seriál)
1994 Království (TV seriál)
De levende døde (S01E04)
Et fremmed legeme (S01E03)
Alliancen kalder (S01E02)
další epizody (4)
1991 Landsbyen (TV seriál)
1982 Een stor familie (TV seriál)

Dokumentární

1971 Hvorfor gør de det?

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace