foto

Takehiro Kojama

  • nar. 1.12.1943 (75 let)
    Maizuru, Kyoto, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Meitantei Conan: Zekkai no Private Eye
2011 Norageki!
2010 Meitantei Conan: Tenkú no Lost Ship
2007 Mijori no mori (TV film)
2006 Meitantei Conan: Tantei-tači no requiem
2003 Anime koten bungaku kan
2001 Kovboj Bebop: Lovec odměn

TV seriály

2012 Code: Breaker (TV seriál)
Robotics;Notes (TV seriál)
2008 True Tears (TV seriál)
2005 Kókjó šihen Eureka Seven (TV seriál)
Speed Grapher (TV seriál)
2003 Fullmetal Panic? Fumoffu (TV seriál)
Last Exile (TV seriál)
Matantei Loki Ragnarok (TV seriál)
Texhnolyze (TV seriál)
2002 Aquarian Age: Sign for Evolution (TV seriál)
Asagiri no Miko (TV seriál)
Kókaku kidótai: Stand Alone Complex (TV seriál)
Maó Dante (TV seriál)
Saišú heiki kanodžo (TV seriál)
2001 Pačislo kizoku Gin (TV seriál)
1999 Karakuri zóši ajacuri Sakon (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Gasaraki (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1994 Soccer Fever (TV seriál)

Host

TV seriály

2011 Ao no Exorcist (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace