foto

Nicolai Linck

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2015 Dlouhý příběh ve zkratce
2012 Kříž cti
2008 Max trapný

TV seriály

2014 Bankerot (TV seriál)
Dědictví (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 8 (S01E08)
2012 Vánoční hvězda (TV seriál)
2009 Lulu & Leon (TV seriál)
2008 Album (TV seriál)
Maj & Charlie (TV seriál)

Dokumentární

2010 Into Eternity: A Film for the Future
Láska ve špatných časech

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace