foto

Louise Mieritz

  • nar. 30.4.1971 (48 let)
    Århus, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ditte & Louise
2012 Děti mojí sestry samy doma
Max Trapný 3
2011 Max trapný 2
2008 Max trapný
2007 Jak se zbavit těch ostatních
2006 Et andet sted
Kdo je tady ředitel?
2005 Obviněný
Velký den
2004 Silkevejen
Simon
Tid til forandring
2003 Starý, nový, půjčený a modrý
2002 Skoda
2001 Den D - střihačův sestřih (TV film)
2000 D-dag (TV film)
D-dag - Lise (TV film)
1998 Idioti
1996 Café Hector

TV seriály

2019 DNA (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2015 Ditte og Louise (TV seriál)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (4)
Dědictví (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
2011 Lykke (TV seriál)
2008 Maj & Charlie (TV seriál)
2002 Hjerteafdelingen (TV seriál)
Nikolaj og Julie (TV seriál)
2000 Pavouk (TV seriál)

Dokumentární

1999 I Lars von Triers rige (TV film) - a.z.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Ditte & Louise

TV seriály

2015 Ditte og Louise (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Vild med dans (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace