foto

Sujata Day

  • nar. 27.6.1979 (40 let)
    Greensburg, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Blowing Up Right Now
Ring Ring
2018 Killing Diaz
2017 20 Weeks
Cowboy and Indian
Lemonade
The Homestay
2016 9 Rides
2012 Nesting
2009 Down for Life
The Last Lovecraft: Relic of Cthulhu
2007 Banální prohlídka
2006 Alien Secrets
2004 Weapon of Mass Destruction

TV seriály

2019 I Think You Should Leave with Tim Robinson (TV seriál)
It's the Cigars You Smoke That Are Gonna Give You Cancer (E03)
2018 Nesvá (TV seriál)
Fresh-Like (S03E04)
Familiar-Like (S03E02)
2017 Nesvá (TV seriál)
Hella Perspective (S02E08)
Hella Shook (S02E05)
Rodinka na kousky (TV seriál)
#TBT: Y2K Sophia Honeymoon Critter (S02E09)
2016 Nesvá (TV seriál)
Guilty as Fuck (S01E06)
Racist as Fuck (S01E03)
Messy as Fuck (S01E02)
Smoky Knights (TV seriál)
2015 The Grinder (TV seriál)
A Hero Has Fallen (E02)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
Little Horribles (TV seriál)
Arrested Development (TV seriál)
A New Start (S04E05)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Nápad k nezaplacení (S06E12)
2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
2007 Greek (TV seriál)
Depth Perception (S01E09)
The Guild (TV seriál)
2006 Campus Ladies (TV seriál)
The Loop (TV seriál)
2003 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Pohádkář (S07E16)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Cowboy and Indian

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Cowboy and Indian

Producentská filmografie

Filmy

2017 Cowboy and Indian

Host

TV pořady

2009 True Beauty (TV pořad)
2006 Underground, The (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace