foto

John LaMotta

  • nar. 8.1.1939 (80 let)
    Brooklyn, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Zítra se žením
1998 Kmotříček
1997 Motel Blue
1996 Sweet Temptation (TV film)
1995 Cagney a Lacey: Opět spolu (TV film)
Osudová volba
Pet Shop
Upír v Brooklynu
1994 In This Corner
Mafiánský synek
Skaut
1993 Gypsy (TV film)
1992 Krvavá pěst IV
Sinatra (TV film)
Velký prachy
1991 Birch Street Gym
1990 Proč já?
1989 Perry Mason: Případ smrtící lekce (TV film)
1986 Se strachem v zádech
1985 Americký ninja
Stingray (TV film)
1984 Breakin': Electric Boogaloo
Ninjova nadvláda
1983 Ninjova pomsta
One More Chance
1978 Dar lásky (TV film)
1977 2076 Olympiad
1976 Mean Johnny Barrows
1972 A Place Called Today

TV seriály

1997 You Wish (TV seriál)
1996 Local Heroes (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
An Offer She Can't Refuse (S03E13)
1994 Pohotovost (TV seriál)
V žáru Chicaga (S01E06)
Dobrá noc před námi (S01E05)
Cesta domů (S01E03)
další epizody (4)
Weird Science (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Pivo U Duka (S02E05)
1993 Superman (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 A Family for Joe (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1989 Alf (TV seriál)
Večírek (S04E13)
Bacily útočí (S04E12)
Žít a nechat zemřít (S04E09)
další epizody (11)
1988 Alf (TV seriál)
Staré dobré časy (S03E10)
Odhalení: část 2. (S03E08)
Odhalení: část 1. (S03E07)
další epizody (15)
1987 Hooperman (TV seriál)
Alf (TV seriál)
Kosmická škytavka (S02E08)
Boj o diváka (S02E05)
Nechoď do kláštera (S02E04)
další epizody (11)
1986 Alf (TV seriál)
První Vánoce (S01E12)
Dobrodružná noc (S01E02)
Návštěva z kosmu (S01E01)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Mr. Belvedere (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Devatenáctá jamka (S03E17)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Webster (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
1978 The White Shadow (TV seriál)
1977 Fish (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Barney Miller (TV seriál)
1966 Dark Shadows (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace