foto

Finn Nielsen

  • nar. 21.4.1937 (80 let)
    Esbjerg, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Klassefesten 3: Dåben
2015 Afvej
2011 ID:A
2010 Experiment
2008 Lille soldat
2004 Čtyři odstíny hnědé
2003 Manden bag døren
2000 Fruen på Hamre
1998 Majoren (TV film)
1996 Den attende
1994 Frække Frida og de frygtløse spioner
Snøvsen ta'r springet
1993 Det forsømte forår
1992 Kærlighedens smerte
1991 Den store badedag
1987 Babettina hostina
1985 Deilig er fjorden!
Smugglarkungen
1983 Der er et yndigt land
Forræderne
1982 Den ubetænksomme elsker
1981 Kniven i hjertet
1980 Danmark er lukket
1979 Historien om en moder
Johnny Larsen
Krigernes børn
Sanct Hansaften-spil (TV film)
1978 Mig og Charly
1977 Piger til søs
1976 Gangsterens lærling
Piger i trøjen 2
Strømer
1975 Kun sandheden
Piger i trøjen
1974 Mafiaen - det er osse mig!
1973 Don Juan (TV film)
1972 Manden på Svanegården
1971 Morfar i parken (TV film)
1970 Fange med eskorte (TV film)
Småborgerbryllup (TV film)
Udviklinger (TV film)
1960 Det skete på Møllegården

TV seriály

2016 Bedrag (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (4)
2014 Bankerot (TV seriál)
Dědictví (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
2009 Muži z Blekingegade (TV seriál)
Zločin (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (4)
2007 2900 Happiness (TV seriál)
2004 Krøniken (TV seriál)
2003 Forsvar (TV seriál)
2002 Nikolaj og Julie (TV seriál)
1999 Morten Korch - Ved stillebækken (TV seriál)
Toast (TV seriál)
1998 Karrusel (TV seriál)
1997 Strisser på Samsø (TV seriál)
Taxa (TV seriál)
1994 Frihetens skugga (TV seriál)
Království (TV seriál)
1984 Anthonsen (TV seriál)
1977 En by i provinsen (TV seriál)
Fiskerne (TV seriál)
1970 Huset på Christianshavn (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace