foto

Missy Peregrym

  • nar. 16.6.1982 (36 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Kanadská herečka a modelka Missy Peregrym se narodila 16. června 1982 v Montrealu, Quebec. Většinu života však prožila v Surrey, British Columbia, kde navštěvovala Fleetwood Park Secondary School. Velkým vzorem pro ni a její dvě setry byl otec, který se stal dokonce ministrem. Sama sebe popisuje spíše jako kluka, zajímala se o atletiku, fotbal a outdoorové sporty ve Vancouverských horách.

Modelingu se začala věnovat v osmnácti letech. Úspěch měla u Mercedes Benz, Sprint Canada a dokonce se stala tváří pro Olympijské hry. Prvním hereckým počinem byla role v televizním sci-fi seriálu ČERNÝ ANDĚL (2002). A po nějaký čas u epizodních rolí ještě zůstala. Zahrála si v seriálech BLACK SASH, JAKE 2.0, SMALLVILLE, TRU CALLING, LIFE AS WE KNOW IT, ANDROMEDA. Poté přišli dva filmy CALL ME: THE RISE AND FALL OF HEIDI FLEISS a známější CATWOMAN, kde ztvárnila testovaný subjekt. Zpět k seriálům. Jako Jackie Bradford ve LIFE AS WE KNOW IT, jako Molly Griggs ve SMALLVILLE: VENGEANCE CHRONICLES.

Nejvíce se zapsala do povědomí jako sedmnáctiletá gymnastka rebelka Haley Graham v komedii STICK IT (2006). Znamenalo to zlom v její kariéře. Začala dělat interwiev v televizních pořadech a vzala za vděk i fotografům na různých večírcích. Netrvalo dlouho a přišla nabídka zahrát si v seriálu HEROES. Výjimečnost pro ni byla typická, a tak všemi deseti přijala roli záporné postavy Candice Wilmer, schopné měnit podobu.

Jejím zatím posledním počinem je hlavní ženská role v “ďábelském“ komediálním seriálu REAPER, v pilotním díle jí zastoupila Nikki Reed. Za zmínku také stojí i její částečný ukrajinský původ a znalost nejen angličtiny, ale i francouzštiny Nyní žije Missy Peregrym v Los Angeles v Kalifornii.

Karel "Cruise" Chromý

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pyewacket
2014 Backcountry
2007 Wide Awake (TV film)
2006 Rebelka
2004 Catwoman
Zavolej! Vzestup a pád Heidi Fleissové (TV film)

TV seriály

2019 F.B.I. (TV seriál)
Episode 20 (S02E20)
Episode 19 (S02E19)
Episode 18 (S02E18)
další epizody (32)
2018 F.B.I. (TV seriál)
The Armorer's Faith (S01E10)
Compromised (S01E09)
This Land is Your Land (S01E08)
další epizody (10)
Ten Days in the Valley (TV seriál)
Day 9: Re-Cast (E09)
Van Helsing (TV seriál)
Birth Ritual (S03E13)
Christ Pose (S03E12)
Crooked Steps (S03E08)
další epizody (7)
2017 Saving Hope (TV seriál)
Fix You (S05E15)
We Need to Talk About Charlie Harris (S05E14)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Net Worth (S18E14)
2016 Havaj 5-0 (TV seriál)
Břemeno (S07E10)
2015 Rookie Blue (TV seriál)
Svatba (S06E11)
Zpřetrhané vazby (S06E10)
Vlna veder (S06E09)
další epizody (11)
2014 Rookie Blue (TV seriál)
Navždy (S05E11)
Pomsta (S05E10)
Velké stěhování (S05E09)
další epizody (11)
2013 Rookie Blue (TV seriál)
Když jsou vidět hvězdy (S04E13)
Pod palbou (S04E12)
Tajnosti (S04E11)
další epizody (13)
2012 Cybergeddon (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Nikdy víc (S03E13)
Rukojmí (S03E12)
Pravidla (S03E11)
další epizody (13)
2011 Rookie Blue (TV seriál)
Boží vůle (S02E13)
V utajení (S02E12)
S trochou víry (S02E11)
další epizody (13)
2010 Rookie Blue (TV seriál)
Tajné nasazení (S01E13)
Břímě uniformy (S01E12)
Pomáhat, nebo chránit (S01E11)
další epizody (13)
2009 Ďáblův sluha (TV seriál)
The Devil and Sam Oliver (S02E13)
Business Casualty (S02E12)
To Sprong, with Love (S02E11)
další epizody (13)
2008 Ďáblův sluha (TV seriál)
Cancun (S01E18)
The Leak (S01E17)
Greg, Schmeg (S01E16)
další epizody (8)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
Cash Out (S01E10)
Ashes to Ashes (S01E09)
The Cop (S01E08)
další epizody (10)
Hrdinové (TV seriál)
Jak zastavit vybuchujícího muže (S01E23)
Drtivé vítězství (S01E22)
Ta těžší část (S01E21)
další epizody (6)
2006 Smallville: Vengeance Chronicles (TV seriál)
2004 Life As We Know It (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Vražedný e-mail (S03E11)
2003 Black Sash (TV seriál)
Jake 2.0 (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
Putting Out Fires (S01E02)
2001 The Chris Isaak Show (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace