foto

Allan Harmon

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Love, Once and Always (TV film)
2017 A Joyous Christmas (TV film)
Christmas Princess (TV film)
The Christmas Calendar
2016 Nezvaný návštěvník (TV film)
Season's Greetings (TV film)
2013 Kdybych měl křídla
2012 Cokoliv, jen ne Vánoce (TV film)
2009 Nedůvěra (TV film)
Wolf Canyon (TV film)
2007 Afghanistán
Passion´s Web (TV film)
Vražedné vize (TV film)

TV seriály

2000 Andromeda (TV seriál)
1997 Night Man (TV seriál)
1990 Material World (TV seriál)
1988 Police Academy (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)

TV pořady

2015 Určete diagnózu (TV pořad)
2013 Kvůli sexu na pohotovosti (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nezvaný návštěvník (TV film)
2013 Forever 16 (TV film)
2009 Wolf Canyon (TV film)
1995 Power of Attorney

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace