foto

Mogens Rex

  • nar. 24.8.1965 (53 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Så længe jeg lever
2009 Winnie og Karina - The Movie
2005 Mouchy na zdi
Číňan
2004 Nechte maličkých...
1997 Det store flip
1993 Den russiske sangerinde

TV seriály

2015 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
2007 Mr. Poxycat & Co. (TV seriál)
Vražda (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
2004 Krøniken (TV seriál)
Del 4, 1951 (S01E04)
Del 2, 1950 (S01E02)
2000 Rejseholdet (TV seriál)
1997 Tanja (TV seriál)
1994 Frihetens skugga (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace