foto

Rex Piano

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Impact Earth
2009 Město v plamenech (TV film)
2008 Svět v ohrožení
Vražda.com
2007 Elf Bowling the Movie: The Great North Pole Elf Strike
2006 Nebezpečná samota (TV film)
2005 Found (TV film)
Slepá nespravedlnost (TV film)
Zajaté srdce (TV film)
2004 Prasklina (TV film)
Smrtící skály
2003 Past v dole (TV film)
2002 Hope Ranch (TV film)
Month of August, The

TV seriály

1998 Air America (TV seriál)
Born Free (TV seriál)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)

Dokumentární

2008 Řím - Vzestup a pád impéria (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky