foto

Adrian Sparks

  • nar. Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Brimstone
2015 Insidious 3: Počátek
Papa
Žárlivá profesorka (TV film)
2014 April Rain
Očista: Anarchie
2007 Bir İhtimal Daha Var
2006 Love Comes to the Executioner
2002 Malý John (TV film)
2001 Zeptejte se mých dětí (TV film)
1997 Thousand Men and a Baby, A (TV film)
1996 Návštěva z vesmíru 2 (TV film)
Ravenhawk (TV film)
1988 Krásná mimozemšťanka
Naučím tě zabíjet
1986 Modré fialky
Vražedné hry

TV seriály

2017 The Son (TV seriál)
Scalps (S01E10)
Honey Hunt (S01E08)
2016 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Domácí fronta (S13E22)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Kouzla a čáry (S03E12)
2010 Eagleheart (TV seriál)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
Ekologie (S01E10)
2007 Médium (TV seriál)
No One to Watch Over Me (S03E19)
2006 Západní křídlo (TV seriál)
The Last Hurrah (S07E20)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
2003 Alias (TV seriál)
Předehra (S03E07)
Dědictví (S03E02)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Konfrontace (S03E15)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Special Section (S03E06)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Ally McBealová (TV seriál)
Ve znamení viny (S01E13)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Pohled do minulosti (S04E17)
1997 Advokáti (TV seriál)
Fired Up (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Vojenský soud se Sandrou Gilbertovou (S03E02)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Summer of George (S08E22)
1996 Chameleon (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
1995 The Client (TV seriál)
The Jeff Foxworthy Show (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Doktorka Quinnová (S01E01)
Návrat do Osamělé Holubice (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Násilník (S07E02)
1989 Gideon Oliver (TV seriál)
1987 thirtysomething (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1984 Young People's Specials (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Dokumentární

2001 Young and the Restless: The E! True Hollywood Story, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace