foto

Jošinori Fudžita

  • nar. 27.10.1976 (42 let)
    Hirosaki, Aomori, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Eiga Mahócukai Precure! Kiseki no henšin! Cure Mofurun!
2012 Eureka Seven Ao: Jungfrau no hanabanatači
2009 King of Thorn: Ibara no ó
Nodame Cantabile OVA
2008 Nebeští jezdci
2003 Anime koten bungaku kan

TV seriály

2016 Haručika: Haruta to Čika wa seišun suru (TV seriál)
Mahócukai Precure! (TV seriál)
2015 Dimension W (TV seriál)
Kidó senši Gundam: Tekkecu no orphans (TV seriál)
Tokyo Ghoul √A (TV seriál)
2014 Nobunaga the Fool (TV seriál)
Re:␣Hamatora (TV seriál)
2013 Odoriko Clinoppe (TV seriál)
2012 Eureka Seven Ao (TV seriál)
Suki tte iina jo. (TV seriál)
2011 Gosick (TV seriál)
Jumekui Merry (TV seriál)
Madži de wataši ni koi šinasai!! (TV seriál)
Šakugan no Šana III: Final (TV seriál)
2010 Angel Beats! (TV seriál)
Marie & Gali Ver.2.0 (TV seriál)
Nodame cantabile: Finale (TV seriál)
2009 Asura Cryin' (TV seriál)
Asura Cryin' 2 (TV seriál)
Gokudžó!! Meča mote iinčó (TV seriál)
Jumeiro Patissiere (TV seriál)
Marie & Gali (TV seriál)
Queen's Blade: Ruró no senši (TV seriál)
2008 Bohové smrti (TV seriál)
Kannagi (TV seriál)
Kjóran kazoku nikki (TV seriál)
Skip Beat! (TV seriál)
Special A (TV seriál)
Sugar Bunnies: Chocolate! (TV seriál)
2007 Bamboo Blade (TV seriál)
Bokura no (TV seriál)
Heroic Age (TV seriál)
Les Miserables: Šódžo Cosette (TV seriál)
Nodame cantabile (TV seriál)
Sugar Bunnies (TV seriál)
Šinreigari: Ghost Hound (TV seriál)
2006 Cuyokiss Cool x Sweet (TV seriál)
Klub společníků óranské střední (TV seriál)
Kore ga Oretachi no Ōran-sai (E26)
Hosuto-bu Kaisan Sengen (E25)
Soshite Kyōya wa Deatta (E24)
další epizody (26)
OBAN - nebeské lodě (TV seriál)
Pokapoka mori no Rascal (TV seriál)
Tactical Roar (TV seriál)
2005 Kókjó šihen Eureka Seven (TV seriál)
Trinity Blood (TV seriál)
2004 W Wish (TV seriál)
Šinkon gattai Godannar!!: Second Season (TV seriál)
2003 Crush Gear Nitro (TV seriál)
Šinkon gattai Godannar!! (TV seriál)
2002 Onegai Teacher (TV seriál)
Pita Ten (TV seriál)
2000 Strašidelné historky (TV seriál)
1999 Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Futariguraši (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace