foto

Harold Gary

  • nar. 7.5.1906
    New York City, New York, USA
  • zem. 21.1.1984 (77 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Rivkin: Bounty Hunter (TV film)
1979 Boardwalk
1971 Francouzská spojka
1961 Shangri-La
1960 Murder, Inc.
1958 Let's Rock
1951 Half Angel
1950 Undercover Girl
1947 Polibek smrti

TV seriály

1973 Kojak (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1960 Diagnosis: Unknown (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Dokumentární

1949 Crocodile Hunters - vyp.

Host

TV pořady

1948 Texaco Star Theater (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky