foto

Sonny Grosso

  • nar. 1933
    Düsseldorf, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Na lovu
1979 Murder in Music City (TV film)
1978 To Kill a Cop (TV film)
1977 Contract on Cherry Street (TV film)
1975 Vyšetřovací zpráva
1973 Mr. Inside/Mr. Outside (TV film)
Sedm a víc
1972 Kmotr
1971 Francouzská spojka

TV seriály

1990 Top Cops (TV seriál)
1977 Kmotr (TV seriál)

Dokumentární

2007 The History of Cruising
2000 Poughkeepsie Shuffle: Tracing the French Connection, The (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

1985 Out of the Darkness (TV film)
1983 Trackdown: Finding the Goodbar Killer (TV film)
1982 Otázka cti (TV film)

TV seriály

1986 Pee-wee's Playhouse (TV seriál)
1985 Horká noc (TV seriál)
1982 Baker's Dozen (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1982 Otázka cti (TV film) - kniha

Scenáristická filmografie

TV seriály

1985 Horká noc (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky