foto

Sonny Grosso

  • nar. 1933
    Düsseldorf, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 The History of Cruising
1980 Na lovu
1979 Murder in Music City (TV film)
1978 To Kill a Cop (TV film)
1977 Contract on Cherry Street (TV film)
1975 Vyšetřovací zpráva
1973 Mr. Inside/Mr. Outside (TV film)
Sedm a víc
1972 Kmotr
1971 Francouzská spojka

TV seriály

1990 Top Cops (TV seriál)
1977 Kmotr (TV seriál)

Dokumentární

2000 Poughkeepsie Shuffle: Tracing the French Connection, The (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

1985 Out of the Darkness (TV film)
1983 Trackdown: Finding the Goodbar Killer (TV film)
1982 Otázka cti (TV film)

TV seriály

1986 Pee-wee's Playhouse (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
1982 Baker's Dozen (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1982 Otázka cti (TV film) - kniha

Scenáristická filmografie

TV seriály

1985 Prokletá noc (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace