foto

Jasper Spanning

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Tísňové volání
2015 Afvej
Eliten
2013 Prozření
2012 Bewilderbeast
2010 Páteční kluk

TV seriály

2017 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
2015 Norskov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace