foto

Trine Cordes Berg

  • nar. Vidstrup, Nordjylland, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2018 Så længe jeg lever
2017 Já jsem William
2015 O kuřatech a lidech
2014 All Inclusive
Druhá šance
Třídní sraz 2 - pohřeb
2013 Sex, drogy a daně
2012 Kon-Tiki
2009 Camping
Karla a Katrine
2007 Cecilie
Doma je doma
Karlas kabale
2001 Ørkenens juvel
1998 Skyggen
1996 Den attende

TV seriály

2017 Mercur (TV seriál)
Dědictví (TV seriál)
Epizoda 9 (S03E09)
2016 Pospolu v rozvodu (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
Špinavý byznys (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (11)
2013 Rita (TV seriál)
Ukrudt (S02E08)
Rollemodellen (S02E07)
Den første kærlighed (S02E06)
další epizody (8)
2009 Lulu & Leon (TV seriál)
2008 Mikkel og guldkortet (TV seriál)
2001 Langt fra Las Vegas (TV seriál)

TV pořady

2002 Den 6. sans (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky