foto

Jack Huston

  • nar. 7.12.1982 (36 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Zajímavosti o tvůrci (11)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Above Suspicion
The Earthquake Bird
The Irishman
2018 An Actor Prepares
2017 Žlutí ptáci
2016 Ave, Caesar!
Ben Hur
Jejich nejlepší hodina a půl
Pýcha, předsudek a zombie
2015 Nejdelší jízda
2014 A Rose Reborn
Posthumous
2013 Noční vlak do Lisabonu
Zbav se svých miláčků
Špinavý trik
2012 Jako horký brambor
Not Fade Away
Two Jacks
2011 Wilde Salome
2010 Mr. Nice
Twilight sága: Zatmění
2009 Boogie Woogie
Cvokař
2008 Smutky slečny Austenové (TV film)
The Garden of Eden
Vikingové II
2007 Houbičky
2006 Warholka
2005 Neighborhood Watch
2004 Spartakus (TV film)

TV seriály

2020 Fargo (TV seriál)
Epizoda 1 (S04E01)
2018 The Romanoffs (TV seriál)
House of Special Purpose (E03)
Mr. Mercedes (TV seriál)
Proximity (S02E06)
Ándale (S02E05)
Motherboard (S02E04)
další epizody (6)
2013 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Blues na rozloučenou (S04E12)
Přístav milosti (S04E11)
White Horse Pike (S04E10)
další epizody (8)
2012 Konec přehlídky (TV seriál)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Písky v Margate (S03E12)
Triumf a ponížení (S03E11)
Tak napolo... (S03E10)
další epizody (9)
2011 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Na ztracené (S02E12)
Pod Boží mocí žena rozkvétá (S02E11)
Broskve z Georgie (S02E10)
další epizody (11)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Návrat k normálu (S01E12)
Pařížská zeleň (S01E11)
Smaragdové město (S01E10)
další epizody (5)
2009 Městečko Eastwick (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Oscar's Red Carpet 2014 (TV pořad)
The EE BAFTA Film Awards 2014 (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace