foto

Nikita Rožděstvěnskij

  • nar. 11.7.1985 (34 let)
    Tallin, Estonsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Krasnyj prizrak
2016 Bitva o Moskvu

TV seriály

2018 Petěrburgskij roman (TV seriál)
2013 Major policii (TV seriál)
Čužoj (TV seriál)
2012 Predatěl (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
2011 Mentovskije vojny (TV seriál)
Ispolnitěl želanij (S06E02)
Banda (S06E01)

Dokumentární

2014 Bajkal

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky