foto

Jon Opstad

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 The Watchman
2015 Cyberbully (TV film)
Madeleine
2012 Blackout
2010 Uncle David
2009 Living with the Infidels

TV seriály

2018 The Woman in White (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2017 Safe House (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (4)
2016 Thirteen (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2014 Černé zrcadlo (TV seriál)
White Christmas (S02E04)
2013 Černé zrcadlo (TV seriál)
Lovná zvěř (S02E02)

Dokumentární

2016 Louis Theroux: Savile (TV film)
2015 Epilepsie a my
2014 Naše světová válka (TV seriál)
2012 Svět, který není pro nás

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace