foto

Margit Ladomerszky

  • nar. 17.12.1904
    Budapest, Rakousko-Uhersko
  • zem. 10.10.1979 (74 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Prolifilm (TV film)
1978 Baleset (TV film)
Drága kisfiam
Holló a hollónak (TV film)
1977 A zöldköves gyűrű (TV film)
Lincoln Ábrahám álmai (TV film)
Počestná noc
1973 Dorottya vagyis a dámák diadalma a fársángon (TV film)
Neapol vidět a...
Od vítězství k vítězství
1970 Tündérlaki lányok (TV film)
1969 A Cigánybáró (TV film)
Egyszerű kis ügy (TV film)
1968 A Hamis Izabella
Család ellen nincs orvosság (TV film)
1967 Othello Gyulaházán (TV film)
Postaláda (TV film)
Édes és keserű
1966 Nem szoktam hazudni
1965 Tóbiás és a többiek (TV film)
1963 A szélhámosnő
Mici néni két élete
1961 Gömböc (TV film)
Vojenská hudba
1960 Choditi po trávniku je dovoleno
1955 Poslední hodiny
1953 Föltámadott a tenger
1950 Kateřina se vdává
1946 Madách: Egy ember tragédiája
1945 Vihar után
1944 Egy fiúnak a fele
Ez történt Budapesten
1943 A hegyek lánya
Megálmodtalak
Rákóczi nótája
Szeptember végén
Zörgetnek az ablakon
Éjjeli zene
1942 Dr. Kovács István
Házasság
Keresztúton
Tavaszi szonáta
Őrségváltás
1941 Beáta és az ördög
Havasi napsütés
1940 Az utolsó Vereczkey
Gül Baba
Pénz beszél
Sarajevo
1939 Bors István
Hat hét boldogság
Toprini nász
Áll a bál
Álomsárkány
1938 A falu rossza
Cifra nyomorúság
Két fogoly
Piros bugyelláris
Rozmaring
1937 Az én lányom nem olyan
Édes a bosszú!
1936 Ember a híd alatt
1935 A csúnya lány
Édes mostoha
1934 Emmy
Ida regénye
1933 Kísértetek vonata
1932 Marie, propuštěná z morálních důvodů

TV seriály

1980 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
Mrtví nepromluví (S03E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky