foto

Aleksandar Petković

  • nar. 2.4.1929
    Bělehrad, Srbsko, Jugoslávie
  • zem. 28.10.2000 (71 let)
    Bělehrad, Srbsko, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2002 Država mrtvih
1996 Dovidjenja u Cikagu
1995 Terasa na krovu
1993 Gorilla Bathes at Noon
Napadac (TV film)
Obracun u kazino kabareu
1992 Dezertér
Zikina zenidba
1991 Saran
1990 Svaté město
1989 Atoski vrtovi - preobrazenje
Vampiri su medju nama
1988 Balkan ekspres 2
1987 Mesto susreta Beograd (TV film)
1986 Razvod na odredjeno vreme
1984 Klamné léto '68
Una
1983 Pach těla
1982 Nedeljni rucak
Sablazan
Tesna koža
1981 Berlin kaputt
Laf u srcu
Lov u mutnom
1980 Zvláštní léčba
1978 Kvar
1977 Pes, který měl rád vlaky
1976 Arandjelov udes (TV film)
Beogradska deca (TV film)
Hlídač pláže v zimním období
Marija (TV film)
Murtalov slucaj (TV film)
Vlajkova tajna (TV film)
1975 Crvena zemlja
Testament
1974 Zakletva (TV film)
1973 Bela kosulja (TV film)
1972 Drustvena igra
Pukovnikovica
Zvezde su oci ratnika
1971 Bubasinter
Cudo (TV film)
Putovanje na mjesto nesrece
WR - mystéria organismu
1970 Lilika
Prirodna granica
Rekvijem
Uski format
1969 Zazidani
1968 Delije
Pohod
Pre istine
1967 Deca vojvode Smita
Divlje seme
Milostný příběh
O svátcích
Posalji coveka u pola dva
1966 Návrat
Pogled kroz uvo
1965 Ko puca otvorice mu se
Nepřítel
Člověk není pták
1964 Bláznivé léto
Izdajnik
1963 Dny
Grad
1962 Kapi, vode, ratnici
1961 Lavirint
1960 Vrteska
Zid
1957 Antonínovo rozbité zrcadlo

TV seriály

1989 Balkan ekspres 2 (TV seriál)
1987 Vuk Karadzic (TV seriál)
1980 Svetozar Markovic (TV seriál)
1977 Nikola Tesla (TV seriál)
1973 Dimitrije Tucovic (TV seriál)
Nase priredbe (TV seriál)
1971 Uniforme (TV seriál)
1968 Nase priredbe (TV seriál)

Dokumentární

1979 'Sipad'
1968 Dan i noc
1962 Parada

Scenáristická filmografie

Filmy

1967 O svátcích

Režijní filmografie

Filmy

1985 Dikiy veter
1980 Rebel
1978 Tamo i natrag
1960 Vrteska

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace