foto

Martin Dolenský

  • nar. 24.3.1970
    Praha, Československo
  • zem. 6.4.2017 (47 let)
    Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Pravý rytíř (TV film)
2012 Můj vysvlečenej deník
2009 O království z nudlí a štěstí bez konce (TV film)
2008 O bílé paní (TV film)
2007 Chyťte doktora
1999 Jedna vánoční (TV film)
1997 Olda (studentský film)
1996 Krajina před bouří (studentský film)
1995 Růženo! (studentský film)
Sběratel (studentský film)

TV seriály

2013 Nevinné lži (TV seriál)
Hvězdička (S01E04)
Špačkovi v síti času (TV seriál)
Kompas pro tatínka (E16)
A je to v kufru! (E15)
Konečně zase spolu (E14)
další epizody (16)
Vyprávěj (TV seriál)
Něco končí, jiné začíná (S05E22)
Dobrý skutek (S05E21)
Tsunami (S05E20)
další epizody (20)
2012 Vyprávěj (TV seriál)
Skořápkáři (S04E16)
Civilka (S04E15)
The Rolling Stones (S04E14)
další epizody (14)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Jiná láska (S01E03)

Dokumentární

2016 Případ vraha - Uspávačka (TV film)
2015 Tajemství rodu (TV seriál)
Jiří Mádl (S02E06)
2008 Dlouhý půst Marty Kubišové (TV film)
Generace "0" (TV seriál)
Královna rychlých nožů (TV film)
2007 Polibek Alexandra Dubčeka (TV film)
2006 Příběhy slavných (TV seriál)
Paní Olga (S07E11)
Tichý život Divé Báry (S07E05)
2005 Příběhy slavných (TV seriál)
Lehkou chůzí (S06E02)
2003 Příběhy slavných (TV seriál)
Herec od Boha (S04E09)
2002 Příběhy slavných (TV seriál)
Bylo nám s ním dobře (S03E05)
2001 Příběhy slavných (TV seriál)
Ztracený hlas (S02E03)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Můj vysvlečenej deník
2007 Chyťte doktora
1999 Jedna vánoční (TV film)
1997 Olda (studentský film)

TV seriály

2013 Nevinné lži (TV seriál)
Hvězdička (S01E04)

Dokumentární

2016 Případ vraha - Uspávačka (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2009 Ať žijí rytíři!
2007 Chyťte doktora
2006 Rafťáci

TV seriály

2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Smrt nad zlato (E05)
2013 Špačkovi v síti času (TV seriál)
Garibaldini v pyžamu (E11)

Dokumentární

2012 Film o filmu: Můj vysvlečenej deník (TV film)
2007 Film o filmu: Chyťte doktora (TV film)

Host

TV pořady

2011 Barrandovský videostop (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace