foto

Manuela Biedermann

  • nar. 1965
    Biel/Bienne, Bern, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Das schaffen wir schon
Sarah joue un loup-garou
Walking to Paris
2016 La Femme et le TGV
Lina (TV film)
2015 Upload (TV film)
2014 Unser Kind (TV film)
2013 Himmelfahrtskommando
Ranhojič
Záložky jdou do války
2012 Hazel
Malgré-Elles (TV film)
2011 Boys on Film 7: Bad Romance
2010 Kapučíno
2009 Der Fürsorger
2006 Schönes Wochenende (TV film)
2002 Únosce
2000 Spuren im Eis - Eine Frau sucht die Wahrheit (TV film)
Tatort - Chaos (TV film)
1999 Große Gefühle

TV seriály

2017 WaPo Bodensee (TV seriál)
2009 Un Village français (TV seriál)
2005 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
1999 Lüthi und Blanc (TV seriál)
1994 Fascht e Familie (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace