foto

Júsuke Honma

  • nar. 6.6.1952 (67 let)
    Kitakjúšú, Shizuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Sutekina Sen Taxi Special (TV film)
2011 Boku to tsuma no 1778 no monogatari
2007 Buble e GO!! Timemachine wa drum šiki
2006 Učóten hotel
2004 Vysoká škola smíchu
1999 Messengers
1997 Konna koi no hanaši (TV film)
1996 Fušigi júgi
Meitantei Akeči Kogoró 3: Ankokusei (TV film)
1994 Aoki densecu Shoot!
Meitantei Akeči Kogoró: Džigoku no dókeši (TV film)
1991 Miracle Psychicer Seizan
1989 Himicu no Akko-čan
Osomacu-kun: Suika no hoši kara konničiwa zansu!

TV seriály

2014 Suteki na Sentaxi (TV seriál)
2008 Monster Parent (TV seriál)
2007 First Kiss (TV seriál)
Óedo Rocket (TV seriál)
2006 Boku no aruku miči (TV seriál)
2004 Boku to kanodžo to kanodžo no ikiru miči (TV seriál)
Okusama wa madžo (TV seriál)
2003 Boku no ikuru miči (TV seriál)
Diamond Girl (TV seriál)
Kaettekita Locker no Hanako-san (TV seriál)
Megami no Koi (TV seriál)
2002 Locker no Hanako-san (TV seriál)
Wataši no aozora 2002 (TV seriál)
2001 Džošiana (TV seriál)
Hâto (TV seriál)
Wataši o rjokan ni curetette (TV seriál)
2000 Wataši no aozora (TV seriál)
GTO (TV seriál)
Episode 43 (E43)
Episode 42 (E42)
Episode 41 (E41)
další epizody (27)
1999 GTO (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
1998 Sommelier (TV seriál)
1997 Ii hito (TV seriál)
Rekka no honó (TV seriál)
1996 Coach (TV seriál)
Furuhata Ninzaburó 2 (TV seriál)
Hadžime ningen Gon (TV seriál)
Jami no Purple Eye (TV seriál)
Fušigi júgi (TV seriál)
Itōshii Hito no Tame ni (E52)
Takusareta Kibō (E51)
Shokuzai no Toki (E50)
další epizody (13)
1995 Fušigi júgi (TV seriál)
Ayashiki Gensō (E39)
Kokoro no Yoake (E38)
Genwaku no Nukumori (E37)
další epizody (39)
Ninkú (TV seriál)
1994 Furuhata Ninzaburo (TV seriál)
Tottemo! Luckyman (TV seriál)
Jú jú hakušo (TV seriál)
Wasure e nu Kioku. Tanjō no Toki (E99)
Makai e! Chichi to no Taimen (E98)
Wakare. Sorezore no Tabidachi (E97)
další epizody (50)
1993 Aoki densecu Shoot! (TV seriál)
Jú jú hakušo (TV seriál)
Toguro Hyaku Pāsento no Kyōfu! (E62)
Shukumei no Taiketsu! Arashi no Taishōsen Kaishi (E61)
Ikari Bakuhatsu! Kuwabara no Hangeki (E60)
další epizody (50)
1992 Jú jú hakušo (TV seriál)
Randō Arawaru! Kuwabara Munen no Haiboku (E12)
Yūsuke Kurusen! Kizudarake Hangeki (E11)
Kurayami no Shitō! Kuwabara Reiki no Ken (E10)
další epizody (12)
Nontan to iššo (TV seriál)
1991 Marude Dameo (TV seriál)
Ore wa čokkaku (TV seriál)
1990 Heisei tensai Bakabon (TV seriál)
1988 Himicu no Akko-čan 2 (TV seriál)
Meimon! Daisan jakjúbu (TV seriál)
Osomacu-kun (TV seriál)
1987 Norakuro-kun (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky