foto

Dominic Mafham

  • nar. 11.3.1968 (51 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Backdraft 2
Doom: Annihilation
2018 Ophelia
2016 Sniper - Lovec duchů
2015 Dračí srdce 3: Čarodějova kletba
2014 Sniper 5
Srdce lehkosti
2013 Living and the Dying, The
2012 Dračí doupě 3 - Kniha děsivé temnoty (TV film)
This Is Vanity
2010 Capture Anthologies: Love, Lust and Tragedy
Godforsaken
2007 Signs of Life
2005 Královnina sestra (TV film)
2003 Hard Labour
Jindřich VIII. (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Pádné důvody (TV film)
Stav mysli (TV film)
2002 Whistle
2001 Gentlemanské manýry (TV film)
2000 Taggart: Fotbalová horečka (TV film)
1999 Trial by Fire (TV film)
1997 Fixlování
1996 Anglický pacient
1994 Riskantní poslání (TV film)

TV seriály

2016 Otec Brown (TV seriál)
Aeskulapova hůl (S04E06)
2013 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Zkouška víry 2 (S07E02)
Zkouška víry 1 (S07E01)
2012 Inspektor Banks (TV seriál)
I mrtví mají své sny - 2. část (S02E04)
I mrtví mají své sny - 1. část (S02E03)
2011 Vojandy (TV seriál)
Last Days of Summer (S03E05)
Farewell My Lovely (S03E04)
The Enemy Within (S03E03)
další epizody (5)
2007 Případy advokáta Kingdoma (TV seriál)
2004 MI5 (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
2003 New Tricks (TV seriál)
The Clinic (TV seriál)
Trevor's World of Sport (TV seriál)
Červené barety (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
Němka (S01E01)
Rose and Maloney (TV seriál)
Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Hovory s mrtvým (S07E05)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
Up Rising (TV seriál)
Červený Bedrník (TV seriál)
1998 Our Mutual Friend (TV seriál)
The Ambassador (TV seriál)
1997 Wing and a Prayer (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Castles (TV seriál)
Míra omylu (TV seriál)
1994 Wycliffe (TV seriál)
1993 Chef! (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2017 Balmoralský zámek (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace