foto

Gundars Aboliňš

  • nar. 7.1.1960 (60 let)
    Riga, Lotyšsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ko zina Klusa Gerda
Město na řece
2018 Bille
Homo Novus
2015 S pjati do semi
2011 Dolina roz
Monsieur Tauriņš
2009 Malá bankovní loupež
2007 Midsummer Madness
2000 Děsivé léto
1994 Aufstand der Dinge (TV film)
Morula
1988 Seklis (TV film)
1981 Limuzīns Jāņu nakts krāsā

TV seriály

2014 Syn (TV seriál)
2011 Zabytyj (TV seriál)
2004 Krasnaja kapella (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky