foto

Ricardo Mestres

  • nar. 10.5.1975 (44 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tercer Grado
2014 10 Miles to Bisbee
2013 Alpha
2010 L'edèn (TV film)
Tři metry nad nebem
2009 Trash

TV seriály

2012 Aida (TV seriál)
2011 Kubala, Moreno i Manchón (TV seriál)
2010 La Riera (TV seriál)
2009 Pelotas (TV seriál)
2008 Sin tetas no hay paraíso (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace