foto

Seung-hyeon Ji

  • nar. 19.12.1981 (38 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Chainpyo
2019 Peopekteu maen
Svaha: Šestý prst
2018 Iutsachon
2017 Botongsaram
Peojeul
2015 Moorwehan
2014 Gisooljadeul
2013 Aengdooya yeonaehaja
Chingoo 2
2011 Hiteu
Joseonmyeongtamjeong
2009 Balam

TV seriály

2020 Beomwisoosa (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2019 Geomsaekeoreul ibryeokhaseyo : WWW (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Má země: Nový věk (TV seriál)
2018 Leobeulli horeobeulli (TV seriál)
Miseuteo syeonsyain (TV seriál)
리틀맘 스캔들 (TV seriál)
2017 Ipan sapan (TV seriál)
2016 Susagwan aelliseu sijeun 2 (TV seriál)
Taeyangeui hooye (TV seriál)
Wolgyesoo yangbokjum shinsadeul (TV seriál)
2015 Chiljeonpalgi goohaera (TV seriál)
Miseseukab (TV seriál)
2014 Gamgyukshidae : tooshinui tansaeng (TV seriál)
Hanyeodeul (TV seriál)
Joseon chongjabi (TV seriál)
Kanggooiyagi (TV seriál)
Nappeun nyeoseokdeul (TV seriál)
2013 Eungdabhara 1994 (TV seriál)
2011 Insoodaebi (TV seriál)
Oneulman gatara (TV seriál)
2010 Byeolsoongeom sijeun 3 (TV seriál)
Sanbuingwa (TV seriál)
2009 Jibong ddulgo haikick (TV seriál)
Kgotboda namja (TV seriál)
Seonduk yeowang (TV seriál)
2008 Choi Kang Chil Woo (TV seriál)
Iljimae (TV seriál)
2007 Ai em Saem (TV seriál)
Eolleongttungttang heungsinso (TV seriál)
Ggakdugi (TV seriál)
Hwangkeum shinbu (TV seriál)
Kimchi chiseu seumail (TV seriál)
2005 패션 70's (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky