foto

David Leisure

  • nar. 16.11.1950 (68 let)
    San Diego, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Perfektní shoda
1999 Deset důvodů, proč tě nenávidím

TV seriály

2003 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
What a Witch Wants (S07E21)
1996 Odpadlík (TV seriál)
Pan Úspěch (S05E03)
1992 The Golden Girls (TV seriál)
Questions and Answers (S07E17)
1988 Ženatý se závazky (TV seriál)
TV soutěž (S02E20)
1987 Alf (TV seriál)
Boj o diváka (S02E05)
Nebezpečný hazard (S01E23)
The Golden Girls (TV seriál)
Empty Nests (S02E26)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky