foto

Jurij Pavlov

  • nar. 6.4.1956 (63 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tvar
2017 Cholodnoje tango
2016 Ja uměju vjazať
2011 Lhostejnost
2010 Snajper
2009 Bagrovyj cvet sněgopada
Peťa po doroge v Carstvije Něbesnoje
2007 Silnější než oheň
2005 Mama, ně gorjuj 2
2004 Věčernij zvon
2003 Antikiller 2: Antiterror
Magnitnyje buri
1995 Ja idu iskať
1992 Ice Runner, The
1991 Krov za krov
Ljubov na ostrove smerti
1987 Zahrada přání

TV seriály

2018 Ljubov po najmu (TV seriál)
2017 Po tu storonu smerti (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
Živoj (TV seriál)
2016 Mjortv na 99% (TV seriál)
Na belom kone (TV seriál)
Ně vmestě (TV seriál)
Ochota na ďjavola (TV seriál)
Semejnyje obstojatelstva (TV seriál)
Vasilisa (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Rozysk (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
2014 Inkvizitor (TV seriál)
Ljubiť nělzja něnaviděť (TV seriál)
Poiski ulik (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Nagrady (S05E02)
Sila ubežděnija (S05E01)
2013 Pasečnik (TV seriál)
Pjatyj etaž bez lifta (TV seriál)
Po lezviju britvy (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Strelok (S06E06)
2012 Odnaždy v Rostove (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Avtomatčiki (S05E03)
2011 Pjatnickij (TV seriál)
Trevoga (S01E20)
Čjornyje volki (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Choročij-plochoj (S04E06)
2010 Enigma (TV seriál)
Kod žizni (E08)
2009 Kaťa (TV seriál)
Volf Messing: Viděvšij skvoz vremja (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Dvigatěl novogo tipa (S03E19)
2008 Afganskij prizrak (TV seriál)
Dve sestry (TV seriál)
Dve suďby 4. Novaja žizň (TV seriál)
Isajev (TV seriál)
Univer (TV seriál)
Ťažjolyj pesok (TV seriál)
2007 Ogoň ljubvi (TV seriál)
Sled (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Bez stracha (S02E09)
Zaveščanije Lenina (TV seriál)
2006 Kodex česti (TV seriál)
Žurnalistskoje rassledovanije (S03E02)
2005 Doktor Živago (TV seriál)
Obrečjonnaja stat' zvězdoj (TV seriál)
2004 Trestný prapor (TV seriál)
2003 Kletka (TV seriál)
2002 Dve suďby (TV seriál)

Dokumentární

2010 Pojedinki: Ispytanije směrťju (TV film)
Pojedinki: Pravdivaja istorija. Tegeran-43 (TV film)
2009 Pojedinki: Pravitělstvo SŠA protiv Rudolfa Abelja (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky