foto

Jack Marshall

  • nar. 23.11.1921
    El Dorado, Kansas, USA
  • zem. 20.9.1973 (51 let)
    Newport Beach, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1969 Backtrack!
1968 Kona Coast
Stay Away, Joe
1967 Tammy and the Millionaire
1960 My Dog, Buddy
1959 Obří ještěr Hyla
Take a Giant Step
The Rabbit Trap
1958 Hromská cesta
Missouri Traveler, The

TV seriály

1969 The Debbie Reynolds Show (TV seriál)
1966 The Munsters (TV seriál)
A Visit from the Teacher (S02E32)
Herman's Lawsuit (S02E31)
Herman's Sorority Caper (S02E30)
další epizody (17)
1965 Laredo (TV seriál)
Tammy (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
Herman's Peace Offensive (S02E15)
The Treasure of Mockingbird Heights (S02E14)
Underground Munster (S02E13)
další epizody (38)
1964 Karen (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
Herman's Rival (S01E15)
Grandpa Leaves Home (S01E14)
A Family Portrait (S01E13)
další epizody (15)
1963 Channing (TV seriál)
The Richard Boone Show (TV seriál)
1962 Don't Call Me Charlie (TV seriál)
It's a Man's World (TV seriál)
1961 The Investigators (TV seriál)
1959 The Deputy (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)

Dokumentární

1976 Chesty: A Tribute to a Legend

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky