foto

John Ierardi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 No Good Deed
2017 Escape Room
Pray for Rain
2015 Smrtící bouře (TV film)
2012 Caller ID
2011 Truth About Angels, The
2010 Vrahouni

TV seriály

2012 The Flip Side (TV seriál)
2011 Kriminálka New York (TV seriál)
Who's There? (S08E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace