foto

Rachel House

  • nar. 20.10.1971 (48 let)
    Auckland, Nový Zéland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Baby Done
Ellie & Abbie (& Ellie's Dead Aunt)
Next Goal Wins
2019 Bellbird
2017 Thor: Ragnarok
2016 Hon na pačlověky

TV seriály

2020 Bez státní příslušnosti (TV seriál)
The Seventh Circle (E06)
Panis Angelicus (E05)
Run Sofie Run (E04)
další epizody (6)
2019 Sherwood (TV seriál)
2018 The New Legends of Monkey (TV seriál)
The Journey Begins (E03)
The Edge of Nowhere (E02)
Hope Must Never Die (E01)
Wrecked (TV seriál)
Six Feet (S03E03)
Puke & Cigars (S03E02)
2017 Get Krack!n (TV seriál)
2016 Vlčí Zátoka (TV seriál)
Wolf Creek (S01E06)
Kutyukutyu (S01E02)
2013 Aroha Bridge (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky