foto

Igor Agejev

  • nar. 5.3.1958 (62 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Větrenaja ženščina
2006 Travesti
2001 Dikarka
1996 Dni nenasťja
1995 Bez ošejnika
1991 Příběh génia
1990 Naša dača
Ubijstvo na Monastyrskich prudach (TV film)
1989 Rákosový ráj
1988 Panenka
1986 Neptunova slavnost

TV seriály

2019 Smotrjaščaja vdal (TV seriál)
2017 Kontakt (TV seriál)
Korotke slovo "Ni" (TV seriál)
Ljubov po prikazu (TV seriál)
2016 The Past Is Yet to Come (TV seriál)
2014 Sučja vojna (TV seriál)
2009 Gruppa "Zeta" 2 (TV seriál)
2007 Gruppa "Zeta" (TV seriál)
2003 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
Episode 6 (S04E06)
Episode 5 (S04E05)
další epizody (6)
2001 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Sutěněr (S03E12)
Kljatva Gippokrata. Časť 2 (S03E11)
Kljatva Gippokrata. Časť 1 (S03E10)
další epizody (11)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělo № 1999 (S02E25)

Herecká filmografie

Filmy

1990 Palach
1989 Lovkač i Chippoza
Rákosový ráj
1988 Prodlenije roda
1985 Podvig Oděssy

TV seriály

2018 Genij (TV seriál)
2000 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Cejtnot. Časť 2 (S02E10)
Cejtnot. Časť 1 (S02E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky