foto

James Donadio

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Na férovku, pane učiteli
2016 The Fundamentals of Caring
2009 Zrození šampióna
2008 Zaklínač
2003 Rose's
1996 V očistci (TV film)
1995 Veselé prasátko Gordy
1991 Nejvyšší pocta (TV film)
1989 Guts and Glory: The Rise and Fall of Oliver North (TV film)

TV seriály

2016 Stranger Things (TV seriál)
2014 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
2013 Ospalá díra (TV seriál)
1996 Savannah (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Tajemství meče

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky