foto

Lee David Zlotoff

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Spitfire Grill
1994 MacGyver: Cesta do zkázy (TV film)
MacGyver: Ztracený poklad Atlantidy (TV film)
1993 Věk zrady (TV film)
1991 Plymouth (TV film)
1988 Nitti - Neústupný (TV film)
Perry Mason: Případ pomstěného esa (TV film)
1987 U.S. Marshals: Waco & Rhinehart (TV film)

TV seriály

2019 MacGyver (TV seriál)
Murdoc + Helman + Hit (S03E18)
2018 MacGyver (TV seriál)
Wind + Water (S02E21)
2017 MacGyver (TV seriál)
Compass (S01E19)
2016 MacGyver (TV seriál)
Wire Cutter (S01E04)
Awl (S01E03)
Metal Saw (S01E02)
další epizody (4)
2010 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Střet kompetencí (S07E18)
2005 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
V utajení (S03E08)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
1988 Murphy's Law (TV seriál)
1986 Jack and Mike (TV seriál)
1983 Remington Steele (TV seriál)
Love Among the Steele (S02E07)
Red Holt Steele (S02E03)
Steele in Circulation (S01E22)
další epizody (4)
1982 Remington Steele (TV seriál)
Your Steele the One for Me (S01E08)
Thou Shalt Not Steele (S01E05)
Steele Waters Run Deep (S01E03)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Life, Death, Eternity (S01E11)
Choice Cut (S01E07)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1996 Spitfire Grill
1991 Plymouth (TV film)

TV seriály

2003 Třetí hlídka (TV seriál)
Last Call (S04E18)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Living (S02E06)
1988 Murphy's Law (TV seriál)
1986 Jack and Mike (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1993 MacGyver (TV seriál)
Hora Věčného mládí (S07E14)
1992 MacGyver (TV seriál)
Fotograf (S07E13)
1991 MacGyver (TV seriál)
Psáno na zdi (S07E12)
Ostří hoši (S07E11)
Těžké rozhodování (S07E10)
další epizody (22)
1990 MacGyver (TV seriál)
Tvrdě na tělo (S06E11)
Návštěvník (S06E10)
Hořká úroda (S06E09)
další epizody (21)
1989 MacGyver (TV seriál)
Madonna (S05E11)
Carla a Roxy je jedna žena (S05E10)
Desetiprocentní řešení (S05E09)
další epizody (25)
1988 MacGyver (TV seriál)
Závodní dráha (S04E05)
Na křídlech s modlitbou (S04E04)
Outsideři (S04E03)
další epizody (15)
1987 MacGyver (TV seriál)
Výbuch (S03E10)
Pekelný týden (S03E09)
Zabiják (S03E08)
další epizody (22)
1986 MacGyver (TV seriál)
Tři na cestách (S02E10)
Tichý svět (S02E09)
Zlatý orel (S02E08)
další epizody (22)
1985 MacGyver (TV seriál)
MacGyver na odstřel (S01E10)
Marnotratník (S01E09)
Plameny pekelné (S01E08)
další epizody (10)

Host

TV pořady

2008 Lawrence Leung's Choose Your Own Adventure (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky